zondag 28 mei 2017

Het leven gaat door...

Wat een drukte,thuis komen.
Gelezen boeken uitpakken, en doorgeven, de Frankrijk en Spanjekaarten uit de auto,( vooral het doorgaande routekaartje van Frankrijk is tot op de draad versleten . Om te bestuderen  waar op de route  Forddealers liggen)  De ScandinaviĆ« kaarten klaar leggen om mee te nemen en o ja, Duitsland natuurlijk, want we weten nog niet welke boot..
 
 
We weten ook nog niet wanneer we gaan. Want ja hoor, er mankeert inderdaad iets aan de nieuwe pomp.Ongelofelijk...
.. 
dinsdag gaat de auto naar de garage. .. 

En dan de   was..... ondanks de warmte ligt alles weer in stapels klaar om in te pakken. Nieuwe shampoo, tandpasta  enzo zit in de toilettassen, en zelfs kruidnagels om wespen te verdrijven. Want op de tv hoor je nog eens wat...

Deze week nog boodschapjes..o.a. koffiepads. Want die zijn in  Zweden niet te koop... 
En 6 juni geen nationale feestdag in Zweden, maar naar de Kwikfit voor nieuwe banden.want we nemen nu gen enkel risico meer!  We hopen eind van de pinksterweek  week toch te kunnen vertrekken. 
Maar eerst het belangrijkste...selma geeft instructie, 
 kinderen en kleinkinderen gezien.... 
Natuurlijk..iedereen heeft z'n verhalen, maar wat is er in die weken met Sefa gebeurd? Meneer tijgert door de kamer, wil eigenlijk alleen maar staan en dansen... wel zielig dat hij zoveel last heeft van de warmte( ja..wij hebben er ook wel last van, maar weten dat het maar voor een paar dagen is) het zweet gutst na al die krachtinspanning van z'n gezicht.  Het is een vrolijk kindje. 
Voor we weggaan nog maar even op bezoek.. bij Sanne en Sefs.    In oktober is vast niets hier in huis meer veilig! Verbouwen dan maar ... 
Onderuseen houden we het weer in Zweden goed in de gaten..zo is het daar vandaag, warmte in het zuiden, prachtig weer "bij ons" en sneeuw in het Noorden!