donderdag 18 mei 2017

Er zijn van die dagen...


Soms zie je op tegen de dag... we moeten de auto om 9 uur bij de garage hebben, geen punt, de camping is 10 km verderop. En dan wachten tot 5 uur..ook geen punt..maar..er is regen voorspeld..heel veel regen. ..de hele dag. Nou is Brive maar een klein stadje, zonder interessante musea. Wat moet je dan....
Maar het valt mee. De enorme buien die vannacht overtrokken stoppen om 7 uur, dus droog buiten. 
Eerst onder de douche. Dat is al een meevaller als je kampeert. Gister was het warm, te warm.. niet zo warm als in Eindhoven, en om 7 uur kwam de regen.. 
Om 9 uur was het nog droog, en het zonnetje scheen aarzelend. We bestellen een taxi naar de stad.. want de hele dag in de garage wachten is vreselijk.. dan kruipen de minuten... 
het blijft droog... dus we vermaken ons.
Er rijdt geen bus.. Met een taxi naar de stad.. goed, we hebben een gezellige dag. 
Als om half 3 de lucht betrekt, het gaat waaien en om 1 minuut over half 3 een plensbui valt, zijn we bij een klein cafeetje..koffie drinken en zij bestellen een taxi terug.
Goed..tot zover tenminste. 

We wachten geduldig, 5 uur.. sein op groen... betaald, maar na 10 mr horen we exact hetzelde geluid. Terug.. tja. Misschien is de andere kant ook versleten? Martin is niet overtuigd.. is de verkeerde soms verwisseld? We dachten allebei dat het niet links maar rechts was.. Nee hoor, het was links...... we kunnen veilig naar Nederland rijden....daar naar de garage, dat wel... . Niks aan de hand nu. Na een half uur zijn we net zo ver. .. we rijden dus maar weg.. Met hetzelfde onrustige gebonk.. terug naar dezelfde camping...morgen op naar de Forddealer in Limoges...ooit komen we weer in Eindhoven.. 
Hopelijk voor ik er zo bij loop....