vrijdag 5 mei 2017

5 mei

Alles aangeveegd, en vertrokken. 
We hebben vanavond een hotel in de binnenstad van Narbonne, dat doe je met het campertje niet. Maar we missen hem wel hoor... dus moest het deze dagen echt anders.. 
Weer koffie drinken in Lodėve deze keer. .  En even kijken hoe de auto er eigenlijk precies uitziet. Ook goed onthouden waar we hem neerzetten. hij is niet zo herkenbaar als de Ford! 
Omdat we toch gemakkelijker een stad in kunnen besluiten we Montpellier aan te doen, dan door te gaan naar Narbonne.

Goed idee, maar niet goed voorbereid... het is vreselijk druk, gelukkig kunnen we een parkeergarage in.. och ja..het parkeergeld tasje ligt natuurlijk in de camper. 
Even paniek..waar is de portemonnaie... in zo,n vreemde auto zijn zoveel plekjes... en tja..echt geordend ben ik natuurlijk niet.  Gelukkig belt onze fanclub weer en duikt Martin diep de auto in om de mensen van de anwb te kunnen verstaan....... GEVONDEN . Leuke mededeling: het is  nog niet zeker of de camper dinsdag klaar is. 
Maar dat deert ons nu niet meer.. opgelucht als we zijn( ook pasjes,  Id kaart enzo zit er immers in)
Dus het centrum in. De zon schijnt. Leuke, gezellige stad. De kerken vergeten we. Na anderhalf uur houden we het voor gezien...
In de Camarque komen we de onvermijdelijke flamingo's tegen.. 
Een foto maken zit er niet in.wikipedia schiet dan te hulp) .het is druk.. vrijdag,  eind van de middag.. en een lang weekend voor de Fransen. Want zij vieren maandag de capitulatie . En hebben een vrije dag! 
Het is rond 7 uur als  we in een druk straatje in Narbonne terecht komen.. vergeten een parkeerplaats bij te boeken..vannacht mag ie op een geheime plek staan. Morgen zien we wel weer.. tja..weten wij  veel ...
A