woensdag 3 mei 2017

Appartement..weer eens iets anders....


Het is duidelijk.. het duurt tot 9 of 10 mei voor de pomp van de stuurbekrachtiging worden besteld en gemonteerd. Goed dat we dit onderkomen voor een paar dagen hebben.
Gister liep het even verwarrend. aanvankelijk reageerde niemand op ons aanbellen, tot een verward jong meisje open deed.. ze heeft haar ouders gebeld, die hadden onze reservering gemist... 
dochterlief naar pa en ma, die haar met alle spullen opgehaald hebben, alles min of meer uitgelegd en na een kwartiertje kwamen opa en oma schoon maken .. 
En dat alles in ons steenkolen Frans .. .. 
Ondertussen was het 7 uur. De auto leeggeruimd, en we zijn uit eten gegaan. 
Vanmorgen ons eigen kopje thee gezet terwijl Martin naar de bakker liep om brood te halen, bij de kleine Ä—picerie jam en eitjes gehaald.
En toen het dorp in..3 minuten.. dat zijn de voordelen van in het centrum wonen. 

Gezellig echt Frans stadje.. 


Een kopje koffie, wat boodschapjes.  We waren zo slim de inhoud van de koelkast 
 mee te nemen,  ( en onze eigen dekbedden, ondergoed, de sladressing,
wat kleding, pillen..en nog veel meer..en nog missen we onze eigen messen, kaasschaaf, potjesopener ed. En een extra t-shirt.   ) 
Een telefoontje van de ANWB geeft doorslag..het wordt 9 of 10 mei..en de kosten worden genoemd.. 
nou ha..veel geld terug gekregen van de verwarming in de flat dat is dan ook weer op..... En een beetje zuinig aan doen. Dat overleven we wel! 
In de middag zitten we nog even in de zon, in onze "tuin"
Morgen blijven we nog hier, dan gaan we 2 nachtjes naar Narbonne in een hotel, daarna weer een appartementje  ergens in de rimboe.