maandag 22 augustus 2016

Leuk voor een dagje

De weersverwachting is niet zo denderend. Veel regenbuien. En daar is het scootmobieltje niet op berekend... Dus we besluiten met de auto naar een kloosterruïne buiten de stad te gaan.

 
Alleen toegankelijk voor groepen die gereserveerd hebben. Geen nood er komt juist een bus bejaarden aan en we glippen gewoon mee. We zijn eerder uitgekeken dan de andere ouwetjes, dus we piepen eruit..een kopje koffie en een croissantje..het blijft redelijk weer. Martin ziet er niet tegenop naar het centrum te rijden.. Het is 12 km en we vinden direct aan de rand van het centrum een parkeerplek. 
Scootmobieltje eruit en via een parkje het centrum in. 
Gelukkig hebben we het boekje in de tas, bezoeken de meeste bezienswaardigheden. Een leuk stadje, we stippelen de route uit en gaan op pad. De kuilen en gootjes omzeilend. Maar ook dat lukt..

Een beetje miezer regen, maar na 10 minuten is het weer droog. 
We hebben een leuke paar uurtjes. 

Het is mooi geweest we hebben heel veel gezien. 
We moeten nog boodschappen doen, bij het winkelcentrum zit een eettentje. Zou handig zijn daar te eten..hoeven we ook niet af te wassen. 
We hebbben allebei een bord vol rijst en noedels, als je wilt een schep vlees erbij, en een salade. .. Echt waar € 8,40!