zondag 14 augustus 2016

Dag Björnbyn....

Ja.. Ook wij snappen er niks van... We gaan vertrekken . Té kort hier geweest... Maar ja.. Over een week of 4-5 willen we thuis , in Eindhoven, zijn. Want als de baby van Sanne komt, willen we vooraan staan.... 
We hebbben een globale planning, er staat nog niks vast, behalve de boot naar Finland en de boot naar Estland. Die hebben we gereserveerd. Dat scheelt altijd in de financiën. 
De begroeiing op het dak van het logeerhuisje ligt er goed bij... Krijgt altijd een klap van het repareren van de dakbedekking. 
Als we in februari terug komen zien we resultaat nog niet, maar als we in mei ' 17 terug komen weten we of de herfst niet té droog geweest is... Want het ligt er pas 3 weken op tenslotte. 
De natuur is eigenlijk ook nog niet zover dat we weg kunnen.. De berken zijn nog groen. De lijsterbessen zijn wel rood.. En er staan er veel. Men zegt dat het een voorteken is van veel sneeuw in de winter. De hei komt mooi in bloei. 
We hebben iedereen gedag gezegd, en huis en tuin liggen er weer onbewoond bij...zo netjes, alles schoon en vooral opgeruimd. 
Maar..we komen terug... .. de sneeuwschuiver staat klaar,  Zelfs zand voor de winter is gehaald. .  Zo ziet de plek waar het winterzand klaar ligt eruit...Het is nog steeds gebruikelijk dat alle werkspullen gewoon aan de kant van de weg liggen..en blijven liggen.


Met pijn in het hart verlaten we ons droomplekje, waar we het zo goed hebben..