maandag 14 september 2015

Nog 3 nachten

14 april gingen we uit Eindhoven weg . Daar is heel wat gebeurd de afgelopen maanden... Leuke en minder leuke dingen.. In elk geval een rijbewijs, verhuizingen ,vakanties.. Nog 3 nachtjes.. Dan horen we de nieuwtjes niet alleen maar via de media en telefoon..
Gister is het gaan stormen en regenen. En dat gaat maar door.. Nog een droog momentje om aan te kleden, koffie en dan toch maar op pad. Niks geen omwegen.. Je ziet alleen maar ruitenwissers..

De riviertjes denderen naar beneden. , 
In Kristiansand de stad even in.. Mistroostig allemaal. En de koster rijdt net weg als we even willen kijken. Alle winkels dicht, geen hond op straat.. Nee.. Zo is vakantie toch minder leuk! 
Een kopje koffie en dan naar een camping. We hebben bij alle 3 een dichte slagboom gezien..ook als in het gidsje stond dat ze tot 15-9 open zouden zijn.. Balen is dat..
Een camperplek bij Lillesand biedt uitkomst. Met stroom en wc.. We zijn de eerste. De raampjes beslaan als Martin aan het koken gaat. Bij mooi weer is het hier vast heel leuk! Nu kacheltje aan en een boek.. Morgen Ikea internet!