zaterdag 5 september 2015

Goed gegokt

.Inderdaad.. Gister regen..maar vandaag.... Zon,zon. Op een paar druppeltjes regen na , dat kan dus ook in Bergen. En een koude wind..extra trui en jas aan dan maar.
We gaan met de auto de stad in. En ook dat gaat zoals we hoopten. Een parkeerplaats midden in het centrum. Eerst koffie en dan op naar de Bryggen. De vismarkt slaan we over..druk en het stinkt er.
Jammer voor ons dat al die enorme cruiseschepen hier hun duizenden passagiers afzetten..en die willen allemaal een foto maken waar wij dat ook willen.. 
Hier dus. Gelukkig zijn de winkeltjes voor hen nog belangrijker...die slaan we maar over. En wat een zegen dat we ons karretje bij ons hebben..zo komen we toch overal. Martin rent ook de trappen nog op..
Dan weer een deurtje verder
Terug naar de auto, een boterhammetje en naar Gamla Bergen. Een openluchtmuseum. Helaas..dicht.. Maar ons hebben ze niet.. We komen er in en fotograferen door de ramen.

Dan hebben we de drukte wel weer gehad. Op de heenreis hebben we een rustiger campinkje gezien dan gisteravond. Zo kijken we vanuit ons bed vanavond.. En de rest van de middag ook trouwens..