vrijdag 28 juni 2013

Wat er allemaal met een vlot kan

Op het Rådasjön zien we wel bootjes. Niet zoveel, er zijn wat omwonenden met een motorbootje, een paar jongens hebben een speedbootje waar ze lekker hard mee kunnen, de camping verhuurt wat motor- en roeibootjes. Ons mini roeibootje wacht tot een kleinkind het wil gebruiken. Als volgende week de eerste Nederlanders en Duitsers op de camping en in het bungalow park arriveren zal het iets drukker worden, dan komen er waarschijnlijk wat kanoërs bij.
Maar het meest zien we vlotjes...
De camping gaat met gasten bevers kijken, een Nederlander komt met een groep van het hotel aan de overkant hierheen varen, gaan wandelen en varen terug, en er zijn een paar buren die in de avond lekker op het water hun hengel uitslaan en op de barbecue hun visjes bakken.
Een leuker gezicht dan die speedbootjes. Behalve dan als er een waterskieëer achter hangt die aan oefenen is... Zeker als hij of zij na veel bravour in het water kletst..Grappig te zien als je comfortabel op je stoeltje zit..,ook wel gemeen...Ik heb er geen foto van..die zijn al weg voor ik het fototoestel gehaald heb.













Location:Hagfors,Zweden