woensdag 19 juni 2013

Het beste van Nederland

We kunnen hier al jaren de Zweedse tv zien. En, via internet, de Nederlandse radio ontvangen. Maar we willen meer..we willen weten hoe warm jullie het hebben en of het beloofde onweer  er al is. Zeker  nu wij met 22 graden en een zwak windje vanaf het meer al de hele dag buiten zijn. Nu heeft Pieter, onze Nederlandse buurman een parabol, maar geen ontvangst. De bomen zijn te hoog.  Na deskundig advies van de Uddeholm Satelitt Bolaget en hulp , materiaal en advies van de Tonnies is er een oplossing. Parabol hoog op ons huisje..dan 2 koppen erop..dan hebben we allebei Buitenlandse tv. Dat wordt dus materiaal kopen en aan het werk..



Nou kan er van alles.. Tsjechië, Engeland, Duitsland.. Maar voor de Nederlandse tv moet je een abonnement hebben. Maar..het beste van Nederland is gratis.. Benieuwd wie dat uitzoekt... Wij zouden wel iets anders het beste noemen...we kunnen in elk geval journaal zien.. Een half uur later, dat wel...en Pieter ook.



 Maar... Het is gelukt...  Hij doet het. Liever blijven we deze lange, fijne lichte avonden gewoon buiten. Tv komt wel weer...


T