donderdag 20 juni 2013

Waar was het ook alweer?

Het is alweer even geleden dat we bij oude kennissen waren , waar we vandaag weer op bezoek zouden gaan. Waar woonden ze ook weer precies? . De weg beschrijving is zo ongeveer:
"In het centrum van Lövå.. bij de bus garage linksaf. "
Nu ben je L. uit voor je er erg in hebt.. 15 huizen? En in de busgarage staat 1 bus, de schoolbus waarschijnlijk. De deur is dicht.. Maar gelukkig weten we het.. Dat gebouw daar is de garage...toch?
"Rechtsaf , ongeveer achter de garage zie je een weg. . Zo ongeveer 5km doorrijden. Dan 3e weg rechts. Dan zie je links een aantal grijze brievenbussen. Een km verderop staat een huis met heel veel auto's dat zijn onze buren"
Het is altijd weer spannend..vinden we het..de weg is een grusweg.. En is de derde weg met houtwegen meegerekend of juist niet..en die brievenbussen die we net zagen? Waren het die of juist deze? Vorige keer reden we verkeerd en kwamen vast in de modder. Nu zijn de wegen in elk geval droog. Gelukkig is er telefoonontvangst daar, dus kwamen M en I ons redden. Maar het is duidelijk..we rijden goed..
Ze wonen prachtig..onderweg passeer je een aantal meren, in dit jaargetij rijd je door een haag van lupinen..
En gezellige dag, een mooie tocht. En blij met ons plekje..iets meer in de bewoonde wereld..de bewolking van vanmorgen is gelukkig opgetrokken..
En nu alvast..Glad Midsommer...









Location:Lysvik