zaterdag 29 juni 2013

Boodschappen doen

Dat is wel anders dan naar de AH op de Leenderweg. Eén troost.. Ze horen tot hetzelfde concern : de ICA en de AH. Af en toe zijn er ook hier Euro shoppers te koop. Alleen geen beschuit,ontbijtkoek,drop enzo. Wel gehaktballetjes, ingelegde haring,kanelbullar.
De weg er naar toe is anders. Nee, geen stoplichten, die hebben we hier niet. Pas bij Karlstad, 100 km zuidelijk zijn die er. Naar het westen,noorden en oosten ... Veel verder..
We gaan door het bos, anders kom je er als voetganger of fietser niet. Over de weg is het 2x zo ver.
Ik haal aardbeien voor de jam. Die zijn in de aanbieding. Van de Tonnies kregen we rabarber. Dus na het boodschappen doen aan de slag. En aardig voorraadje voor de winter, de abrikozen zijn al klaar.
Als alles is afgekoeld gaat het in de vrieskast, want ik ben erg zuinig met suiker.
















Åhströms livs
Åhströmsväg 1
683 93 RÅDA
Telefon: 0563 - 600 65
jonas.ahstrom@nara.ica.se


Route Tour de France 2013

De route van de Tour de France 2013 is op 24 oktober 2012 bekend gemaakt. Er wordt vertrokken met een etappe over het Franse eiland Corsica. Bij de Tour 2013 is er geen proloog maar wordt er begonnen met een etappe. De reden dat gekozen is voor Corsica als vertrekpunt van de Tour de France is dat de Tour hier nog nooit is vertrokken. Voor de 100e editie van de Tour wilde de organisatie graag een mooie en originele startlocatie, daarom is voor Corsica gekozen.
En daarom kijken we....

Location:683 93 Råda