maandag 25 augustus 2014

Rusland -3-Op die verschrikkelijke camping

25-8-14
We gaan eerst maar eens bij vliegveld Arlanda de situatie in ogenschouw nemen. Dan kunnen we gelijk inchecken.Mijn paspoort wordt niet herkend. We moeten contact opnemen. Geen probleem. Maar het kost tijd. Opgelost. Ook de parkeerplaats gevonden. Past de hoge auto zonder problemen op. Nu we alles weten voor morgenochtend kunnen we de rest van de dag onze gang gaan.





We willen nog even naar Uppsala, doen boodschappen,kijken nog even bij het zomerhuis van Linnaeus. Dicht..maandag...hadden we kunnen weten. De tuin kunnen we wel in.















Dan op zoek naar een camping, niet te ver van het vliegveld. Het is 50 km, maar dat ben je in Zweden zo kwijt. Leuk plekje, Skokloster
Maar ja..camping dicht... De dichts bijzijnde is Vaxholm, maar daar komen we net vandaan. Dus.... Terug..




Vorig jaar waren we op de grote camping van Uppsala. We vonden de camping toen zo erg, dat we op een parkeerplaats zijn gaan overnachten. We doen het er nu mee.. Willen morgen nog wel even een douche. Valt nu, buiten het hoogseizoen 100 % mee.
Ze hebben alles wat we vandaag nodig hebben. We pakken in. Ons nieuwe shirt moet er nog in, dus iets anders er uit. Nog een restantje wijn en ons heerlijke bed in.









Morgen bij tijds weg. 11.15 vliegen we naar Moskou. Over 14 dagen meer hierover. Tot dan. .





Location:Uppsala,Zweden