dinsdag 19 augustus 2014

Bezoek

Zondag tegen de avond kwam Aag hieraan. Zoals elk jaar, voor een paar dagen. Ze woont op de camping.Het seizoen loopt daar af. De kinderen zijn al weer naar huis, de scholen beginnen weer. Aag kan dus op haar "eigen" plekje.


Het weer is echt slecht, dus veel zin om daar koffie te gaan drinken hebben we niet. Daar is de camper te klein voor. We kunnen wel hier op de veranda eten en gaan dan naar binnen .
Voor het eerst dit seizoen gaat de värmepump aan. Het wordt laat, er is veel bij te kletsen
De weersverwachting is bedroevend, ik begin op maandagmorgen een flinke pan bruine bonensoep te koken. De eerste dit jaar. De rookworst die in de vriezer ligt moet toch ook een keer op. Maar gelukkig, rond 11 uur breekt de zon door.. We verplaatsen de koffiekopjes, de computer en de i pad.. We kunnen gewoon buiten kunnen zitten. En omdat Aag toch al hier is blijven we hier.
Aag heeft te veel energie, wil iets doen ... Wij hebben een heg die geknipt moet worden.. Dat sluit dus goed op elkaar aan..
Ondertussen maakt Martin de dakgoten schoon, en ruimt de takken weer op. Om 7 uur zit iedereen moe en voldaan in de zon .









En erna de grote pan soep. Het is weer koud geworden, dat mag in de avond.

Location:Hagfors,Zweden