zondag 28 februari 2016

Op de boot 27-2-16

Op de boot, maar geen internet.. Dat wordt grbruikt door al die nederlandse vakantiegangers met kinderen. En we hebben geen zin in de drukte te blijven zitten, dus dan het blog morgen maar weg...
Na ons broodje  en een hoop werk.. Alle stekkers eruit? Gordijnen dicht? Geen wijn meer die op een plek staat waar het kan bevriezen? Geen etensrestjes meer in de koelkast, koelkast uit en open? Nog een kopje koffie , dan vertrekken we. Het is - 12 graden. We zijn niets vergeten, dus laatste vuil wegbrengen en weg rijden..
Tot over een ruime 2 maanden
Nog en paar mooie plaatjes onderweg, bij Karlstad is de sneeuw zo goed als afgelopen..
Het is inmiddels 1 gr.
Al bij Grums zijn we aan de koffie toe..wat is wijsheid? Toch doorrijden naar Tösseberg? nee... Gewoon koffie.. Bij Tösseberg  zijn we  eerder dan gedacht, dus rijden we door. Om nou na een half uur weer te stoppen.... Tot de Riksrasta, want ons gezellige koffieplekje is natuurlijk gesloten... Het is inmiddels 10 graden en de Zweedse wintersporters zitten in de zon hun koffie te drinken. 
Op naar Göteborg. De Tom Tom wil niet, dus we rijden even verkeerd naar het grote winkelcentrum Nordstan. Dat hebben we vaker gedaan, voor de Tom Tom tijd.... Voordeel..je komt nog eens ergens.

Nog even de laatste boodschapjes. Wat eten en dan op naar de boot. Kopje koffie, wijntje en dan naar bed...

Het is een dag later..voorspoedige reis, nu in Hengelo, op naar een jarige Koos!