dinsdag 9 februari 2016

Lekker lezen..

OWaarom eigenlijk direct zondag naar Karlstad? Om iets te eten.. Maar ook om naar de boekwinkel te gaan.  We waren in september te laat om de nieuwe Knausgård te kopen.
En er is een 4e, en laatste deel  uit van de Millenium triologie, geschreven door de partner, met hulp van de aantekeningen van Stieg Larsson die er na zijn overlijden nog lagen. En na de rechtszaken wie  de rechten had over de nalatenschap .   Maar die is alleen nog maar gebonden te koop. Wachten dus..tot mei. Dan weer direct naar de Academibokhandel.  Kan concurreren   met onze Eindhovense van Pierre. 
Natuurlijk zijn er ook in Hagfors boeken te koop. Maar niet veel, tenminste niet wat we zoeken. 
Natuurlijk heben we onze Nederlandse bib boeken nog op de i pad staan. Maar in Zweden willen we Zweeds lezen. Msschien toch maar weer eens lid worden van de bibliotheek...maar daar moet je met de auto heen en is in de zomer beperkt open . En zo duur zijn de pockets hier niet... 
 Gister een dagje opstarten, boodschappen doen, vandaag wordt ons stapeltje boeken ter hand genomen
Dat kan goed, want het giet... 
Ons uitzicht is ook niet om over naar huis te schrijven.
We gaan niet eens naar buiten om een foto te maken..
Het is nat en modderig. Martin wacht tot het droog is om hout uit het houthok te halen. We zijn bijna door het basisvoorraadje heen. En eten hebben we voor een paar dagen ingeslagen.
Dus vandaag een heel rustig dagje..  En we vinden het heerlijk....