donderdag 25 juli 2013

Zwarte voetstappen in de badkamer

Toen ik vanmorgen onder de douche wilden stonden ze daar... Zwarte voetstappen... Ook de wasbak was zwart.
Het was een goed teken.. Onze kleindochter ligt veilig in haar bed... Terwijl we bij onze kinderen altijd wakker werden als ze laat thuis kwamen, heb ik dat niet bij Selma. Het is hier zo vertrouwd...
Wel benieuwd waar die zwarte voetstappen nou van waren? Ze zouden toch alleen maar een groot vuur maken of moest het houtskool worden. Dan is er niet veel van over..het meeste lag in de badkamer.. Toch maar eens informeren als ze wakker wordt. ( het is nu bijna half 12).ik ga haar maar eens roepen..benieuwd hoe het huisje en haar kleren er uitzien? De wasmachine is net weer vrij gekomen, ik vrees dat ie dadelijk weer aan het werk moet..
Verder zijn we bezig met van alles en nog wat.. Selma brengt de verhalen in...en de tieners die met haar meekomen. De 3 colaflessen en chips zijn op.
Gister ging ze mee op bevertocht.. Gewoon, voor de gezelligheid. Van haar zijn dan ook die mooie foto,s. Ze heeft ook nog een filmpje gemaakt.. Verder brengt ze de dag door met" what,s appen" met haar vriend in Nederland.. Die gaat eind van de week naar Griekenland en heeft daar niet standaard wifi... Ze zullen het missen.
We hebben het er dus maar druk mee... Met aanwezig zijn dan...
Dus een paar dagen even geen blog









Location:Hagfors,Zweden