zondag 19 december 2021

De kerstboom staat in Krakau dit jaar!

In Eindhoven is het stil … 

Het verlossende woord: we gaan… 

Beste reiziger,

 

Bij deze willen wij u aangeven dat u geboekte kerstreis a.s. dinsdag doorgaat! Tijdens de persconferentie zaterdagavond jl. is aangegeven dat we mogen blijven reizen met inachtneming van de maatregelen in de betreffende landen.

 

Hoe gaan we reizen?
Afgelopen weken hebben wij alle reizen zorgvuldig voorbereid zoals u van ons mag verwachten. Zoals vermeldt in de persconferentie mag u reizen onder de voorwaarden van het land van bestemming. U heeft al de reispapieren van ons ontvangen, deze blijven geldig. Wij raden u aan tot de dag van vertrek het actuele reisadvies van de Rijksoverheid in de gaten te houden op 
www.nederlandwereldwijd.nl
In de touringcar draagt u een mondkapje, u vult uw gezondheidsbewijs in en u beschikt over een Digitaal Corona Certificaat (op app of print).

 

Al onze leveranciers en hotels passen nauwgezet de voorzorgsmaatregelen toe zodat u van een onbezorgde vakantie kan gaan genieten. Binnen de mogelijkheden van de maatregelen, soms met een kleine aanpassing in tijd, in programma, maar altijd met de gedachte in ons achterhoofd om u een fijne kerst te bezorgen.

 

Het afscheidsbuffet in Nederland zal aangepast worden. Hoe wij dit vorm gaan geven zijn we op dit moment aan het uitwerken. U zult via u chauffeur hiervan op de hoogte worden gebracht.

 

Wij wensen u een fijne vakantie en prettige kerstdagen en bovenal een gelukkig en gezond 2022.

 

Hartelijke groet,
Team Bolderman