dinsdag 30 april 2019

Een echte stacaravan

Ja.. we zijn in onze stacaravan.. even wennen dus.. niet alle gemak van ons autootje.. 1 stopcontact, dus alle apparaten leeg... op deze ene na.
Een klein blogje dus...Morgen foto's van ons 3 daagse onderkomen.. 
 
Vandaag zakten we af naar het noord westen.stukjes grote weg, kleine weggetjes en een hoge brug over de Loire . 



e Saint-Nazairebrug is een tuibrug over de monding van de rivier de Loire bij de Franse stad Saint-Nazaire in het departement Loire-Atlantique. De bouw van de brug werd in 1974 voltooid en op 18 oktober 1975 werd hij voor het verkeer in gebruik genomen

. Een strandje hier en daar, prachtige koffie plekjes  en ook een mooie lunchplaats.Boodschappen voor morgen, want1 mei is alles dicht.  




We hebben een plekje besteld.. daar mogen we pas om 3 uur  zijn.

Dus nog een ommetje naar een molen.. dicht... dat is het nadeel van het voor seizoen .


 


Even sjouwen.. bedden nasr binnen, koffie, water.. het wijnpak, o ja..pyjama afwasmiddel... dat moeten we beter organiseren in de toekomst.

In het zonnetje op de Veranda, tv proberen... helaas.. geen Ajax... zijn de meningen over verdeeld.. ze hebben hier geen Ziggo( in Eindhoven trouwens ook niet.. dus eigenlijk missen we niks, wist ik  al...)

Je bent wel geneigd later naar bed te gaan.. met de tv zapper op tafel. Morgenochtend halen we de schone kleren  wel uit de auto., 
..