vrijdag 26 april 2019

Op naar het mooie weer? Even geduld


Bretagne is een Franse regio op het gelijknamige schiereiland Bretagne en bestaat uit de departementen Côtes-d'Armor, Finistère, Ille-et-Vilaine en Morbihan. Tot 1941 behoorde ook Loire-Atlantique ertoe, en velen blijven dit departement als deel van Bretagne beschouwen.

Het is droog..de zon schijnt, het stormt en het is 12 graden.. 
We halen ons stokbroodje, en vertrekken weer .. in heel Frankrijk is het slecht weer dus waarom niet naar Bretagne? Niet zo heel ver, dus een zeer rustige route. Zo rustig dat passeren soms bijna niet kan. 



In de stad Saint Lô pauzeren we even , dan snel weer verder... op de kaart zien we wel een mooie kustroute... doen we....




In Calcale komen we tot het puntje..mag eigenlijk niet met een camper, maar wij vinden dat het best even mag. Er staat nog een zondaar... gedeelde schuld is halve schuld.. 
het schuld gevoel belemmert niet dat we het prachtig vinden . Zelfs al stormt het, hebben we dikke vesten én jassen aan. Echt charmant zien we er niet uit. Maar ook dat deert ons niet...   

het is half 5 als we ons installeren op een camping aan zee. Die strandwandeling zit er toch niet in, we zoeken dus een beschut plekje.  
  
M