dinsdag 11 april 2017

Vergadering geweest? Weg wezen


Gister heeft Martin afscheid genomen van het bestuur van de vereniging voor Eigenaars Elzentlaan. Een goede vergadering. Het is een drukke, maar nuttige klus geweest. Enne..het heeft veel tijd gekost, vooral omdat hij ook veel plezier had met z,n vriendjes. Het is goed dat het klaar is, maar hij zal het ook missen...geen smoezen meer, , nee, een deel van de huishouding! Tja..... pech..besluit genomen! 

Vroeg weg zat er  niet in vanmorgen. De nazit van de vergadering is een apart verhaal .  Doen we niet! Anders verhuist iedereen naar onze flat. 
Het was redelijk laat en direct slapen lukt dan toch niet. Zo werd het nog later. 

In een rustig gangetje naar Middelburg.  In Zeeland staan de appel en perenbomen in volle bloei . Helaas.. stoppen op de autoweg mag niet. Onderweg zien we in Kapelle een fruitmuseum. Met fruitbomen in de tuin. En daar stoppen we. 


Het museum is dicht.ach, het ging ons om de bloesem er komt een mevrouw aanfietsen. We mogen erin. Mooie aquarellen. En nog wat ouwe zooi. Toch wel aardig. 
Door, en na het bezoek gaan we naar een camperplaats op een camping in Scharendijke . We hebben zoveel internet dat we tv kunnen kijken. Dus we zien huizen voorbij trekken, in Lapland, in Spanje en in Frankrijk.