woensdag 29 maart 2017

Op naar de zomer

JNog 2 weken en dan gaat Martin naar de Mattheus passion, de tijd is weer omgevlogen... 
We hebben veel gedaan, in de weken die achter ons liggen. Veel mensen gezien, een paar kleine  niet ernstige maar tijd rovende medische zaken afgehandeld, en maandag worden de auto's omgeruild. Het renaultje gaat rusten, de Ford mag aan het werk. Vanaf dan komt de zomer er aan.
 5 Weken geleden lieten we Björnbyn in de sneeuw achter, we hebben hier in Eindhoven   de krokussen en narcissen op zien komen, de struiken en bomen komen in blad. Vandaag op het balkon gezeten! 
Nog even een kleine terugblik op leuke dingen: 
En ook onze kleindochter zien we zien we uiteraard ook ! Het gaat goed met ze. Wel raar dat zij nu moeder is, en onze dochter oma! Maar ook vreselijk leuk! 
Onze andere  kleindochter komt elke week een keer gezond eten, met haar bespreken we van alles en nog wat, maar vooral  haar voorgenomen bezoek aan Stockholm. 
We brachten en bezoekje aan de camperbeurs, die niet veel nieuws gaf, dus vlug weer thuis, 
Een goeie tip van een vriendin en zo een mooie film gezien....mooi verhaal, goed gespeeld en prachtige opnames van Noorwegen..

We hebben de zonnepanelen op het huis van Mirjam zien groeien. Ze doen het! 
Martin was nog druk met de vereniging voor eigenaars van de flats hier, nog een weekje en dan worden die werkzaamheden afgerond. 
En dan...

Nog 2 weken om het campertje een grote beurt te geven, kinderen en kleinkinderen gedag te zeggen, het huis op te ruimen en  de camper in te richten. 
Over 2 weken nog een Mattheus passion voor MArtin, paaszaterdag vertrekken we naar het zuiden van Frankrijk, en daarna... geen idee. VAKANTIE... 
 Een week of 5-6 later komen we nog even terug, anders missen we te veel van Sefa.. die kleintjes ontwikkelen zich zo snel.... 
en dan de rest van de zomer naar Värmland. 
Je hoort van ons..