maandag 10 november 2014

Klein leed

Soms heb je pech... Nou wij ook.... Niet zo heel erg, maar toch een beetje... In Eindhoven is Glow bezig. Een lichtfestival. Het begon klein schalig, maar nu lopen er elke avond deze week zo veel mensen door de stad dat we het er benauwd van kregen. Dus... Dat wordt foto,s kijken op internet. Die van de kerk is dus ook van een onbekende fotograaf. Daar kun je helemaal niet bijkomen.

















Groter leed is er voor al die nabestaanden van de vliegramp van deze zomer. Terug uit Heusden afgelopen zaterdag kwamen we 5 rouwauto,s tegen. Eerst een heel stille rijksweg.. Toen veel politie. We vroegen ons af of er een ernstig ongeluk gebeurd was. Dat was er dus..en half jaar geleden. Op een mooie zomerdag toen we in Zweden waren. Kleindochter had het al via de sociale media gehoord. En hoewel het ook in Zweden prominent in het nieuws was, missen we in in de zomer nog wel eens iets.
Vandaag op de tv stukje van de herdenking gezien. Triest.. Zoveel verdrietige families bij elkaar.











En dan nog iets vrolijks... Kleindochter Selma heeft haar rijbewijs. Dus als we straks oud en/of doof en/ of blind en/of kreupel zijn, mag zij de boodschappen doen. Wat zal ze dan blij zijn met dat rijbewijs... Zal ze wel gauw verhuizen....



Location:,Eindhoven,Nederland