dinsdag 1 juli 2014

Uitpakken....



Gelukkig waren we gister onze campingburen even gaan begroeten voor naar huis reden. En toen...tja...Gisteravond ons welkoms -en afscheids drankje bij de buren.
Zij gaan 5 wk naar Nederland en komen daarna nog terug.
Er is veel bij te kletsen. Het werd laat.... Maar echt donker is het niet.dat is het ook niet als we om half 2 wakker zijn.
In huis was het kouder dan buiten. We waren nog maar net een half uurtje binnen geweest. Snel de ramen open. Het bed staat klaar.
En vandaag dus een uitzwaai en uitpakdag. Niet erg spectaculair. Het is wisselend weer... Af en toe een fikse bui, dan weer zon. Op de vorig jaar gebouwde veranda is het dus goed toeven. Martin wil het interieur van de auto verbouwen, dus komt er van alles uit... Alle stoelen liggen vol...en een hoek is opbergplaats voor hout,schroeven en onduidelijke dingen. Maar..het heeft een bestemming.
Ook uitgebreid boodschappen bij Lidl, . Een opstart voorraadje . De oven , radio tv, alles doet het nog, zelfs de tandenborstelbatterijen zijn nog vol. En nu..rustig een beetje niksen en tv kijken..alles doet het nog.



















Location:Hagfors,Zweden