vrijdag 18 juli 2014

Hoe ziet een navelpiercing eruit?

Soms verlies je iets waar je echt niet zonder kunt. Selma heeft toen ze 16 werd een navelpiercing laten zetten. Vond ze mooi, haar ouders minder, maar ja...
En na een stoei partijtje hier op de camping is het ding eruit . En helaas, mijn navelpiercings bakje is leeg.
Nou zijn die dingen overal te koop. Behalve hier in het dorp. Ook groeien ze niet in de bomen of zwemmen ze in het meer.. Maar er moet wel een nieuwe komen natuurlijk. Je moet er vroeg bij zijn, want anders groeit het gaatje dicht. Gaatje?. Nou gewoon.. Waar het ding in moet.
Dus naar Karlstad. Net geen 100 km enkele reis. Gelukkig heeft Martin ook nog wat nodig voor het campertje . En ik een pannen deksel.
Het wordt weer warm: vroeg op. Zeker voor een 17 jarige die tot erg laat aan het kampvuur zit te genieten van de zomer.
Dus zit er niks anders op als je naar Karlstad wilt.. 7 uur op, 8 uur weg.
In Karlstad eerst naar de Biltema.. Koffie... En Martin de schroeven moeren en andere spullen.








Dan naar Ikea.. Koffie. Je hebt er gratis internet. Dus als Martin de kastjes zoekt die hij nodig heeft kan ook bekeken worden wie er allemaal ge-apt heeft. En een app sturen aan je vrienden elders. En wat What,s appen is weet iedereen...

















Dan naar de winkel met navelpiercing. Ze doet zelf het woord. Er zijn er veel.. Welke moet ze nou nemen? Ze komt advies vragen... Ik heb er echt veel verstand van, dus is ze aan het goede adres... Nou is kiezen haar sterkste kant niet dus moet ze er nog even over denken . Kunnen wij nog even boodschappen doen. Tenslotte moet er ook gezond gegeten worden.

















Op de terugweg nog even op de koffie bij goede bekenden...wonen in een dorpje uit de boeken van Emil..met de bijpassende kippen. In een hok, want er zijn al heel wat kippen weggehaald door de vossen en de roofvogels.








We zijn op tijd thuis.. De navelpiercing kan er in. Ze ziet er ineens veel beter uit


Location:Karlstad