woensdag 7 mei 2014

In de hitte

6 mei
Een dagje geen internet... Zijn we niet gewend. Morgen weer, of overmorgen.We zijn op een mooie grote camping met weinig mensen, op 675 mr hoog ( we hebben een hoogtemeter app.Wel leuk, als je niet aan zee zit.
Een groot stuk rond Granada is alleen maar industrieterrein. En grote supermarkten. Die hebben wel weer eens nodig, na al die donkere krochten waar we boodschappen deden. Vers broood, maar de rest was niet om over op te scheppen.


Dus een Lidl( water, 70 cent 6.5 liter) , en niet per ongeluk dure flessen prikwater, wostjes, minder vet, groente , niet een beetje gerimpeld of verlept, en de aanbieding aardbeien.. 68 cent , voor een hele bak vol. Een fles Sangria.. Dat ook meenemen naar Zweden dus. Daar hebben we ijsblokjes. (Uit de koelkast, in het meer zijn die inmiddels gesmolten... )En natuurlijk de Carrefour.. Even zomaar rondkijken .
Na Granada verder over de grote weg, daarna een mooi stuk tussen hoge bergen.


Om half 2 zijn we bij de camping, veel campings zijn er niet in dit gebied.
Maar gaan eerst het erg aardige stadje nog in. Weer door smalle straatjes, maar bij de kerk bovenin komen we net niet. Het tunneltje daar vlak bij, is te laag voor ons gele busje. En de parkeerplaatsen zijn vol. Nou ja..dan maar niet.. Op een mooi pleintje eten we onze Lidl broodjes en rond 3 uur zijn we bij de camping. Het is 28 graden. Het luifeltje beschermt tegen de zon, de wind zorgt voor afkoeling. Want de bomen hier moeten nog groeien. Phh..








Inmiddels weer verder, onder de eucalyptus bomen, de rest volgt morgen. Donderdag naar het puntje, dan verder Portugal door.

Location:Oliva