dinsdag 27 mei 2014

Guggenheim museum Bilbao

Als je geen internet hebt en wel een blog schrijft gaat alles door elkaar lopen.
We waren 3 avonden en dus 2 dagen bij Carmen, toen naar Burgos, daarna museum Guggenheim , hier in Bilbao, de dag erop een dagje in de garage, de dag erop verlaten we Spanje. En dan staat alles weer op z,n plaats....
27mei
Een wens van veel jaren. Een keer naar het Guggenheim museum. Maar ja..beetje uit de buurt om met Giem en Rob heen te gaan.
Maar nu kon het. Toch nog 160 km van Burgos. Dat viel tegen. Maar wel door een prachtig natuurgrbied.
Van foto's nemen komt niet zo veel. De auto maakt rare geluiden vindt Martin. Maar, hier in de buitengebieden geen Ford dealer natuurlijk.
Dus eerst maar naar het museum... Want wonder boven wonder vinden we een parkeerplek in de buurt. Wat een mooi gebouw. En we kunnen, ook tegen de verwachting in gewoon zonder lang wachten naar binnen. Daar mogen we geen foto's van de kunstwerken maken. Wel van het gebouw.
Er zijn mooie dingen. Maar ook een verdieping vol dingen van een Beatle ex:Yoko En daar vinden we niet zoveel aan.
We lopen lang rond. Dan terug naar de auto. We zoeken een bestemming op. Maar..de auto protesteert. Na 15 km vinden we een Ford dealer : het is zoals Martin vreesde de lager. Maar..die kan gemaakt worden en we kunnen er nog mee rijden. Bestemming dus aangepast
Morgen van 3-7 wordt die weer gemaakt. Enne..de wifi die we hier hebben is erg slecht. Dus fotootjes komen later, bij de Mc.