zaterdag 27 april 2013

We verlaten Sardinië

Vrijdag 26 april
Dat was het gister..maar toen kwam het er echt niet van.. Toch redelijk op tijd vertrokken en in Cagliari, de havenplaats in Zuid Sardinië goed gegokt. We komen rond een uur of 1 bij de juiste haven aan.
Dus tijd over..een aardige man van de ferry maatschappij wijst ons een parkeerplek aan. We begrijpen steeds meer, want ook dit gaat goed. We lopen de stad nog even in.. Toch geen spijt. We blijven wel in de benedenstad. Kunnen daar nog een broodje eten met die lekkere koffie. Ligt dat aan de bonen of het apparaat vragen we ons af..
Netjes om 4 uur staan we op de goede plek en mogen het haven terrein op . We vertrekken weer te laat. Doe je je best voor op tijd te zijn. ..tot onze verbazing 6 politieagenten op de boot om op te letten of we ons netjes gedragen.. We worden niet aangehouden. Ook de anderen niet..
Wegvaren is altijd leuk.. Mooi zicht op de stad. Nog wat eten, wijntje erbij en vroeg naar bed. We hoeven niet te haasten, de mevrouw van het reisbureau had gezegd dat we pas rond half 11 aankomen..









Location:Cagliari Sardinië