maandag 22 april 2013

Een internetkaartje

Het is ons gelukt..we hebben een pre paid internet kaartje in de I pad. En nu maar hopen dat het werkt. Valt niet mee het voor elkaar te krijgen,want tja..Engels leren ze hier niet. Alleen op sommige campings een enkeling . Maar met handen , ogen en goede wil , kom je samen een heel eind. Route kaartjes kunnen niet op de I pad volgens mij..of wel misschien, maar ik weet niet hoe... Komt dus later als we ergens op een camping redelijk internet hebben.want ook dat is soms moeilijk...
We zijn nog in de buurt van gister..we hadden een grote stad nodig voor meer boodschappen. En om de boot naar Sardinië te bestellen. Die gaat maar 1x per week, dus het risico is te groot om naar de kade te gaan. En nu we zover gekomen zijn, gaan we ook door. Gelukkig spreekt op het reisbureau 1 mevrouw gebrekkig Engels, maar ... we hebben de goede papieren.
Na al het geregel naar de opgraving van Tharros, hier hebben de Romeinen rond 300 jr voor Chr. gewoond. Indrukwekkend. Mooi ook de oude kerk uit de 9e eeuw.
We staan op een fijnere camping, aan zee. Geen strand weer..het is "maar" 16 graden.
En o ja..de buien van vandaag vielen als we in de winkels waren. En toen we vannacht in bed lagen.












Location:Cuglieri,Italië