donderdag 25 april 2013

De piratenkaap

We wachten met opstaan tot het droog is.. En dat duurt niet eens zo lang. Douchen kan hier niet, dus om kwart voor 9 zitten we aan de boterham. Niks roosteren..we hebben immers geen elektriciteit.
Dus ja hoor, in een leuk dorp (Muravera) drinken we een lekkere Café Americano van Illy met een verse croissant. Nog even een oude kerkje in brood en fruit halen, en verder naar de kaap van de Piraten. Mooi plekje voor onze middag boterham. Het is fris,bewolkt en als we zitten te eten begint het ook nog flink te regenen. het is 16 gr, dat zijn we niet gewend. Glukkig wordt het ook weer droog.
Een mooie tocht door de bergen (steeds weer andere wonderlijke bloemen) en als we eindelijk een camping gevonden hebben blijkt ie pas volgende week open te gaan... Balen.. De volgende die wel open is ligt 100 km verderop. Daar zijn we nu..mooi , aan een een stormachtige zee. En douchen hier we hier ook niet..voor dat zou kunnen doen hebben we meer dan een volledige poetsdag nodig. Je ziet het..vakantie vieren is afzien....