donderdag 25 april 2013

Wat een vuiligheid

Maak je geen zorgen, wìj zijn weer schoon. Naar een andere camping gewaaid. Langs grote plassen met flamingo,s.
De camping hier, helemaal in het zuiden van het eiland is het beter, aardiger en schoner. Het stormt nog steeds..harder zelfs, dat voelt wel onrustig aan. Dat moet nou eens afgelopen zijn, zeker als we morgen naar Sicilië varen. Het is wisselend bewolkt maar wel 18 graden.
Het is hier echt heel mooi, maar overal waar je onderweg kijkt ligt rotzooi hier.. Niet alleen overvolle vuilnisbakken, maar verder overal, op veldjes, langs de weg in de kloven naar de zee. Het valt ons hier in het zuiden meer op dan noordelijk.
We hadden vandaag geen zin in weer ouwe kerken en ruïnes. Wachten we mee tot het volgende eiland. Dus vroeg op deze camping. Kijken naar de golven .
Sardinië was mooi, alles lichtgroen, geel van de mimosa en brem, heel veel bloemen, bijna geen toeristen. Groot nadeel hiervan was de beperkte camping keus. Maar er waren goede campings bij.. Morgen op tijd weg, want we zitten op 50 km van Cagliari, en we moeten nog wat bergcolletjes over...dat gaat niet zo snel. Ook weten we de haven niet..ja..aan zee, dat wel, maar het is aardig groot hier...









Location:Località Porto Tramatzu,Teulada,Italië