dinsdag 30 april 2013

Ook Willem Alexander lukt het niet..

Zo, het is geregeld. Onze nieuwe koning zal hetzelfde probleem gehad hebben als wij..niet zelf foto,s kunnen maken maken. Voor hem werd het gedaan.. Voor ons ook....
Toen we bij Mozaïken van de Villa Del Casale waren deed het fototoestel niet mee... Balen is dat even. Overal bordjes dat je geen foto,s mocht maken, iedereen die het toch deed en wij niet. En het was zo mooi...
Gelukkig konden we gewoon een plaatjesboekje kopen. Dus als je er meer over wilt zien kom je tzt het boekje maar bekijken..
Maar..morgen willen naar de Etna.. Dus als we Catania inrijden en in de verte een Ikea zien , denken we dat hier ook wel eens een Media Markt kan zijn. Media World heet dat hier. Met internet, de kaart,Tom Tom en beetje nadenken vinden we het adres en kopen een ander toestelletje. Willem hoefde er vandaag niet op uit naar de Media Markt.. vast niet, verschil moet er zijn.. Als de verkoper de datum even niet weet en ik zeg dat het de 30 e april is en we net een nieuwe koning hebben, denkt hij dat ik gek ben. maar goed..we kunnen weer foto,s maken.. Het is immers een prachtig land, alles groeit en bloeit wat je maar wilt. Maar die vuiligheid... En vooral in de steden dat verkeer.. Gelukkig vindt Martin het niet zo eng als ik..steeds zit er een auto bijna tegen je aan, een motorrijder op de voorklep en een scooter op het fietsenrek..en het is zo warm.. Vandaag 23 graden. Beetje heimwee naar Zweden... De rust.. Dus de Etna nog en dan houden we Sicilië voor gezien..
Vandaag ook de boot besteld.. Uiteindelijk gelukt de plek te vinden waar de kaartjes verkocht worden. Al eerder hadden we uit folders begrepen dat je soms in je camper mag slapen.. Dat is ook zo.. Kunnen de raampjes tenminste open.. Het blijft moeilijk als niemand Engels spreekt en wij geen Italiaans..vrijdag nacht varen we naar Napels.
We hebben een redelijke camping( er zijn vuilnisbakken in plaats van een vuilnisbelt).










Location:Catania,Italië