maandag 10 juli 2017

Een eland op bezoek...

IGisteravond zitten we rustig tv te kijken.. een Wallander film. Op Zweden. De één na laatste... we hebben de film eerder gezien, maar in het Zweeds is toch anders. We kennen de afloop , en dat is maar goed ook.  Want de lucht is weer zo mooi buiten.. even een foto tijdens de reclame. 
Direct maar even op de i pad zetten.. 

 Ineens zien we buiten iets groots en donkers voorbij lopen.. een eland! Fototoestel.... waar? O ja.. aan het tablet. Dan zachtjes naar buiten, want het beest loopt rustig door, komt dichterbij en hij  gaat het paadje van de buren op.  Hij kijkt ons eens aan, staat even stil om nog eens goed te kijken en we proberen  zachtjes de deur open te doen. Foto toestel staat nog op terug kijken... dan heeft de eland er genoeg van en gaat verder.. 
Gelukkig zijn er anderen die op internet een goede foto zetten :BEDANKT , 
We zien nog net de afloop van de film. 

Verder werd, na het bezoek van Aag de draad weer opgepakt.. het kleine huisje is aan een opknapbeurt toe , het is mooi werk  weer..beetje bewolkt, goede temperatuur. Niet te warm en droog. 
Grondverf hebben we nog, daar wordt op dit ogenblik  mee gewerkt. Het is een hoop werk: een vve met maar 2 leden. Het zwaarste is dat het werk altijd op dezelfde aankomt... maar dat is overal zo! 

En nog even een foto van de nacht... naar de wc moeten doe je hier ook 's nachts , over het algemeen voor je plezier..

Dus af en toe even naar buiten..fotootje maken...hier was het rond 3 uur.. toch maar weer verder gaan slapen.