donderdag 8 september 2016

Rust?

We zijn thuis, in Eindhoven. Gister waren we rond half 5 van de boot af.
 We komen bij Kiel in de file, drinken koffie in Hamburg, bij de Ikea voor de Elbetunnel . Als we daar om kwart over 7 zijn rijden we zonder problemen de tunnel door en rijden nog 2 uur door. Vinden, na zoeken(want  wat is het vol en druk overal) een rustige parkeerplaats, drinken het laatste Baltische wijntje( uit Frankrijk... Tja.. Want die druifjes die daar groeien zijn vast niet geschikt voor wijn), slapen als een roos en worden 7 uur wakker! 
In Hengelo zijn we op tijd voor ons IKEA ontbijt en rijden door. 
Rond half 1 zijn we bij Petra en Marcel en rond een uur of 3 in een schoon, maar warm huis.. We pakken morgen ofzo wel uit, vanavond naar Mirjam en Koos. 
De zomer zit er nog niet op.. Onze reis wel
We hebben het weer heel goed gehad.. Nu al weer denken we aan ons Zweedse balkonnetje.
Maar zijn ook wel erg gelukkig op ons Eindhovense plekje .. Lekker groot, ruim.. Vlak bij de stad.. Wie heeft er dat geluk...
De eerste spullen voor Zweden( een goedkope boormachine in Klaipeda gekocht) moet nog worden uitgepakt, maar gaat op het " Spullen voor Zweden in de winter"
We zijn niet voor niks zo vroeg in het najaar hier...
Het volgende blog.... Over en week of 4? Want rond die tijd wordt de baby van Sanne geboren...en dat moeten jullie ook allemaal weten natuurlijk.