maandag 15 december 2014

Versieren kost tijd

15 december
Het is echt zo..over 3 weken ligt alle kerstversiering weer op zolder... Dus ..het is toch een rommeldag. Kerstversiering klaar zetten.een hoop werk altijd. Het klavecimbel komt terug, dus alles aan de kant, het wordt toch een troep. In Sjögränd hebben ze meer werk. Vandaag gaan alle beesten weer terug.





Het is buiten + 3 graden. En half 3, opschieten dus, dadelijk is het donker. Als Martin een kerstboom gaat halen komt hij met een half bos terug.











Op zolder staan alle spullen Wat hebben we veel... Nog uit de tijd dat de kinderen ook kwamen en een huis gingen versieren.
Die tijd is voorbij..niks voor tieners hier, bovendien zijn die nogal duur in onderhoud.
We halen de helft naar beneden, halen eruit wat we willen neerzetten, de rest gaat terug En wat we missen is volgende keer aan de beurt.





Van de kandelaars zijn zoals gewoonlijk weer lampjes stuk. Maar we krijgen er weer voor elk raam één aan de praat.en dat moet in Zweden. Het slaapkamerraam is ook volgend jaar weer aan de beurt. Het is nu 4 uur, het is pikkedonker buiten. Maar ... alles staat ik ga koffie maken en wij gaan zitten.







Location:Hagfors,Zweden