zondag 3 september 2017

Nog genoeg te beleven

 Gisteravond  waren we op de camping. Nee..niet zo maar even een kopje koffie , maar op een barbeque  avond. 
We kregen nieuwe buren dit jaar..de camping werd eind vorig jaar verkocht. 
Nou zijn het maar buren, maar het is toch wel leuk als het een beetje klikt. 
Het is even wennen, tenslotte moet je elkaar een beetje leren kennen. En dat is goed gelukt dit jaar. Nee..het is niet een camping waar wij in het hoogseizoen zouden willen staan.. zou ook niet kunnen, want er wordt veel gereserveerd op deze camping. En 2 weken waren ze vol... maar..het blijft een prachtig plekje,  al zouden  die outdoor aktiviteiten   ook niet aan ons besteed zijn...Wij hoeven niet met laserguns( ik weet eigenlijk niet eens wat het zijn, maar het is iets schietachtigs) of zelfs niet met pijl en boog het bos in.... 

Wij gaan gewoonnaar de Lidl... 
Ook niet de grote safaritenten.... maar wij horen dan ook bij een andere generatie... heerlijk kneuterig in ons campertje op een rustig plekje, of in ons droomhuisje Björnbyn... 
maar..eerlijk is eerlijk... we hebben veel reuze tevreden vakantiegangers gezien, opgetogen kinderen.


Het camping seizoen is afgelopen. Ja..nog enkele rustzoekers, of mensen op weg naar huis. Onze droomcamping dus.. De aktiviteiten liggen stil, hoewel..als we persé nog een keer zouden willen boomklimmen kan dat...maar we hoeven niet zo nodig. .. 
en ook voor en schoolwerkweek wordt alles weer uit de kast gehaald. De meeste spullen worden opgeruimd, er wordt ingepakt, gepoetst.

Het seizoen wordt afgesloten met alle werkers, vrijwilligers en stagiaires. En wij zijn ook uitgenodigd. Het is een reuze gezellige avond. Iedereen heeft het naar z,n zin. 
Jong en oud ( nee..niet zo oud als wij) hebben het gezellig, genoeg te kletsen en te doen, jonge mensen beginnen weer met hun opleiding, de Nederlanders dromen allemaal over een toekomst in Zweden. De in Zweden wonenden dromen over wereldreizen..of een vakantie in Kreta..
Het is prachtig weer, de kou zit wel in de lucht, dus in de avond gaan de truien aan. 
Als wij, als eerste naar huis gaan even over half 9 is het snel aan het donker worden. 


We zijn dus blij met onze buren!