zondag 27 augustus 2017

Een Zweeds park?

Nee.. al ruim 20 jaar staat het op ons lijstje, maar ja .  Wel is het weer eens iets anders dan alleen maar dennen en berken!  Vooruit dan maar,  op  naar het Rottneros park in Sunne.  . En daarna door naar Karlstad, want we houden wel van combineren. In Eindhoven liggen de Praxis en het Stadswandelpark nou eenmaal dichter bij . 

Ook Henny heeft er beelden staan.
 
I
Het is een mooie dag, en zonder de Byggmax te kort te doen.. ( geen foto,s dus..) en ook niet van de ikea, waar we nieuwe badmatjes kochten.... 

We vonden het park erg de moeite waard zelfs zo dat we de volgende de zomer nog een keer terug gaan. Nu bloeien alleen de najaarsbloemen nog. Het park sluit ook na dit weekend.  
Het is niet druk, de mensen uit bus die net is gekomen mogen 3 kwartier blijven. .. zo snel kunnen we het niet! 
En wij staan om 10 uur op de stoep. Als we om half 1 vertrekken is er nog een aardig aantal bezoekers bij gekomen. En dat terwijl de vakanties hier echt afgelopen zijn. 
Er staan veel beelden, ( en  mooie bloemperken, met heel veel personeel.... nee..zo zullen wij het nooit voor elkaar krijgen) 
De fontein met de beelden van Miller krijgt gepaste  waardering van ons.
 
Leuk uitstapje dus

We komen volgend jaar terug. En Martin heeft weer voeg spul om de badkamer  af te maken.. het resultaat in het volgende blog dus!