maandag 6 maart 2017

En ja hoor...

We kwamen zaterdag nog thuis. In Eindhoven , voor de duidelijkheid . 
Om half 8 roept de kapitein dat ons ontbijt klaar staat. Maar dat regelen we zelf. Dus tijd genoeg om uitgebreid te douchen . We hebben op de 9 e verdieping geslapen, de auto staat op 3. We moeten lang wachten bij de lift ,zijn op tijd op het autodek. 
Vroeger konden we niet van de boot af zijn. 2 vrachtwagens en als eerste personenauto eraf. Dat is ons nooit eerder overkomen.

We slaan de benzinetank maar even over en rijden door centrum van Kiel naar de autobahn In Hamburg koffietijd het is prachtig weer, na de koffie is het 15 graden!  Benzinetank vol, en dan langzaam zuidelijk.overal wordt aan de weg gewerkt.. in Bremen een broodje, en heel rustig verder met 70-80 km p.u.  De Hazelaars staan in bloei,hier en daar ook wat struiken. Het schiet niet op , maar we hebben de tijd 
Geen file en  in Osnabruck besluiten we via het Ruhrgebied te gaan. Maar dan komen we de vermoeide wintersporters tegen... even geen rekening mee gehouden... 
sommigen zijn wel erg moe, beetje eng eigenlijk. Dus we nemen nog maar een stop


Tegen 7 uur zijn we thuis.Martin haalt zijn traditionele nasi , tv aan en benen op de bank. Zondag komen Petra,Mirjam, Koos en Marcel, ook Selma valt binnen en blijft eten .. en nu, maandagavond, ligt alles weer op z'n plaatst. 
De camping gidsen voor Frankrijk liggen klaar. Over 6 weken zitten we in de zon?