maandag 18 juli 2016

Klachten

EJa..geen nieuwe blogs.. Geen tijd... Nou ja..tijd zat eigenlijk, maar we worden een dagje ouder en de vakantie was toch wel intensief geweest.. Zoveel gezien. Zoveel beleefd en..vooral de laatste dagen van onze Noorwegentrip te veel kilometers gereden. Dat heeft energie gevraagd.. Niet dat we er spijt van hebben..integendeel...
Dus eerst de was, auto opruimen en schoon maken en hier de zaak weer op gang brengen.  En dan schiet iedereen op de hoogte houden er bij in. Zoveel te melden hadden we niet...Eindelijk weer de rust om  lekker een boek te lezen.
Nou ja.. Martin heeft die rust niet..

De grote veranda van de buren vraagt om aanpassing..dus boompjes verplaatsen.  Heus..ze zijn aardig, maar altijd tegen ze aankijken is ook niet alles.. Als we 100 jaar  zijn zitten we weer vrij... 
Het koffieapparaat in de auto deed niet wat we wilden .In een  foldertje wat we van de camping kregen stond toch een mooi dingetje.. Kopen en inbouwen..straks overal verse koffie! 

En  vooral genieten van de rust hier.. Gewoon kijken naar het meer, en de donker wordende avonden. 
De zon gaat onder, maar nog steeds wordt het niet echt donker. Hoewel..op wat bewolkte dagen moet wel het licht aan, anders komt dat boek niet uit.
 Om 12 uur ziet het er hier zo uit buiten.. Daar kan geen tv programma tegen op. 
En o ja..het blijft hier maar mooi weer.. 20-22 graden, af en toe een buitje en we houden dat nog even zo!