zaterdag 23 juli 2016

Klaar!




Ja.. Ik was er al bang voor... Vorig jaar was het dak van ons logeerhuisje een beetje lek.... Koos hielp met de reparatie..een heel werk. Maar in de winter dacht Martin een nieuw lek te zien..aan de andere kant. Dus..ja..zo gaat dat hier..konden we nog voor we thuis waren materiaal neenemen voor de volgende ronde. 
Vrienden van ons hebben steigers te huur, dus werd Tonnie ingeschakeld
Met vereende krachten werd die opgezet.. Weg wilgenroosjes en hoog gras. Één troost..het komt volgend jaar weer vanzelf terug...
En ja..toen de steiger éénmaal stond moest er natuurlijk  gewerkt worden. ..En het moest af voor Mirjam en Koos komen , en die zijn onderweg. En er moest ook gepoetst worden ter ere van het hoge bezoek.een mooi werkje met dit warme weer. 
Het is allemaal gelukt..  De ramen zijn schoon, Het dakje is lekvrij , de mossen liggen er weer op en de steiger..die is weer weg. Volgende week komt Tonnie die weer ophalen. Dan kan Koos inspecteren of het er goed opzit..
En het weer? Blijft onveranderd mooi, en de nachten zijn gelukkig nog steeds redelijk fris... Als we opstaan heeft de zon al weer heel wat uurtjes geschenen.