dinsdag 21 juli 2015

Voorbereid op de winter

Rond 7 uur een eerste kreet...opa,oma... 
Selma komt er aangerend. Als de rest van de familie nog een plaatsje op de camping aan het zoeken is, meldt ze zich...ze gaat toch maar even helpen 
Een half uurtje later komt iedereen. Selma met een enorme tas vol kleding.. Want dat is duidelijk..ze slaapt in  " haar eigen" huisje. 
Bijkletsen dus.... 

Maar het blijkt van korte duur.. De Houtman meldt zich...
Onder het toeziend oog van iedereen laat hij de houtvoorraad af. Paul, van de camping helpt

Samen manoeuvreren ze de zak bijna bij het houthok. 

Ik stel voor het morgen op te ruimen.. Slecht idee....doen we toch even...
En voor ik kijk ligt al het ved onder de veranda.

Er is dan ook met man en macht gewerkt.in de winter kunnen we weer stoken! 

Als om een uur of 9 iedereen vertrekt , hebben wij tijd voor ons favoriete tv programma . Dit jaar hebben we nog Nederlandse tv... 
Een aanrader... Een georganiseerde kampeerreis, deze keer naar Griekenland. ..allemaal gezellig aan de tafel, gezellige programma,s, leuke spelletjes..en als je geluk hebt ruzies, of nee..onenigheden in de groep.  Kortom een programma waar we veel plezier aan beleven. .. Want gelukkig hoeven we niet mee en zetten we ons campertje waar we zelf willen! En hoeven we ook geen spelletjes te spelen..
Elke maandagavond dus..op Max geloof ik..


"Het begint een jaarlijkse traditie te worden: in de zomer op reis met Martine van Os. In een nieuw seizoen van We Zijn Er Bijna!volgt de presentatrice zes weken lang de belevenissen van een groep Nederlandse toeristen in Griekenland. De 43 reizigers hebben zelf een caravan of camper en rijden achter elkaar aan van plaats naar plaats"

.