zondag 3 februari 2013

Onderweg


Wat hebben we er naar uitgekeken. En dan toch ineens is zondag. Als we de kamer binnenkomen vragen we ons af waarom we zo nodig het noorderlicht willen zien.. De lucht is fel gekleurd. Het duurt maar een paar minuutjes..
Een snel ontbijtje, de laatste spullen in de auto en op naar
Lochem. We zijn de enige op de weg en zijn dan ook voor 11 uur al op de plaats van bestemming.
De appeltaart staat al klaar. Daar gaan onze goede voornemens..We halen herinneringen op, de tijd in de flat in Overvecht, in Utrecht toen we elkaar leerden kennen , hun huis in Oldenzaal en het onze in Hengelo, de 3 goede jaren dat we buren waren ,het nadenken of het huis niet te duur zou zijn..het was geen 400,maar 419 gulden.. Goed besluit geweest..we deelden van alles, hadden ook samen 1 telefoonnummer. Dat gaf verwarring.. De buren dachten dat we dat ook onze partners deelden.Geen wonder eigenlijk, want door de achterdeur kwamen we binnen en aan de voorkant er weer uit..de kinderen ook..
Ook al hebben we elkaar alweer een tijdje niet gezien..het is zo vertrouwd.
Om 3 uur gaan we door naar een kamer in Bad Bentheim. Een mooi plekje, met eigen keukentje. We worden ontvangen met koffie.een prima overnachtingsplek. Morgen zijn we al een eind opweg...

















Location:Wilhelmstraße,Bad Bentheim,Duitsland