maandag 18 februari 2013

En weer

Soms heeft een mens alle geluk van de wereld..nou hebben we over het algemeen niks te klagen.. Maar deze week is wel een topweek.. De regen die voorspeld wordt is er nog steeds niet, gisteravond weer helder..weer noorderlicht.
De mensen die hun hond uitlaten kijken niet eens naar boven, maar glimlachen als ze die 2 ouwetjes zien,die, dik aangekleed voor hun plezier een uur buiten staan , zich te vergapen aan die groene sluiers in de lucht. Deze keer gooiden ze er om ons een extra plezier te doen ook nog een ster tussendoor die naar beneden viel. De foto is weer gepikt van internet. We weten nu dat het een moment opname is..zo zag het er uit, maar enkele minuten later was de sliert een gordijn geworden, dan weer een ovaal..
Genoeg..het is om je over te verwonderen, woorden zijn er toch niet voor.
En het gaat gewoon verder.. Stralende zon, - 2 * Dus rijden we een ommetje.. 50 km over de westkant van het eiland naar Risøhamn, en aan de oostkant terug. We snappen waarom de oostkant meer bewoond is.. Hier staat de zon deze week van 8-4 uur, onze kant is de zon pas rond half 10 en om 3 uur weer achter de bergen.
Je gunt het iedereen dit ooit zelf te ervaren...