maandag 25 december 2017

Naar de grotten

Heel, heel lang geleden.. zo 40 jaar? Waren we er al eerder.,de grotten van Postojna. Met de kinderen. Nu is het een super grote attractie, de grot met het treintje. 

Maar, dat waren we vergeten. Wel wisten we van onze reisleider dat het moeilijk zou worden met het scootmobieltje, dus besluiten wij dat Martin de grot ingaat en ik me 2 uur vermaak.



Dat laatste is het geval..beetje rondgereden. Winkeltjes met troep bekeken, boek gelezen en toen naar binnen, een restaurant in, want het begon hard te waaien en de zon verdween.




Niet wetend dat Martin zich rot moest klimmen, in een hoop kitsch... een kerst toneelstuk, in de kou en met die natte druppels op z'n toch al verkouden hoofd. 



Heel veel mensen vonden het prachtig..tja..we zijn zeurpieten! 




Maar goed, ook dit weer overleefd.. volgend jaar maar goed kijken wat de excursies precies inhouden....



om half 6 terug..dan..kerstdiner, met dansen toe! Wordt gezellig!




Het eten is hier echt prima, ( zeggen ze) zo dat mensen deze kerstreis 4-5 keer maken..echt waar! Ook nu zijn er weer mensen die deze reis volgend jaar weer willen doen. Om het eten.. Wij niet, onze tafelgenoten ook niet... want in tegenstelling tot veel mensen gaan we op vakantie om nieuwe dingen te ontdekken.Het is aardig, maar iets nieuws hebben we nog niet ontdekt..volgend jaar in de winter iets met meer musea. En desnoods iedere dag pasta!



ENNE..WAT OOK ERG IS..het dansen gaat niet door! We zullen het wel fout begrepen hebben..niet goed opgelet weer!