donderdag 1 november 2018

Dooi dus..regen, grauw, windstil weer..

Vorige week, toen we in de vooravond onderweg waren stond er een auto aan de kant... naderhand hoorden we dat die mensen een eland hadden gezien. Wij niet..weg? Niet goed gekeken? Je weet het maar nooit.... 




Het weer is omgeslagen.. na het stralende weer van vorige week werden we dinsdag wakker met een beetje sneeuw. Het was al snel weer weg, de temperatuur ging omhoog, het regende.. geen weer om naar buiten te gaan, maar vanachter het raam is het ook goed te volgen. Én je wordt niet nat.. 
het is een paar uur spiegel glad... 


Woensdag hebben we een eet afspraak. We komen nauwelijks aan lezen toe..tijd om rust te zoeken in Eindhoven... 
En vandaag even naar Karlstad. We hebben een nieuw kleed nodig voor in Eindhoven. 
En wat autootjes. Jaren geleden lag hier heel wat speelgoed voor de kleinkinderen... toen die minder kwamen en zeker niet meer met een garage speelden hebben we alles weggegeven, aan nieuwe opa's en oma's...

Het was een goed idee van die oma om alles mee terug te laten nemen... een mooie garage voor Sefa.. en dan moeten we natuurlijk wel direct autootjes hebben... want die zijn verdwenen natuurlijk! 

Op de terugweg staat bij Sunnemo een eland moeder aan de weg.. met jong... die komt nieuwsgierig dichter bij, schrikt omdat ik het fototoestel probeer op te duikelen... moeder kijkt nog even wat onze plannen zijn..in een mum van tijd zijn die grote dieren in het bos verdwenen..







Morgen de eerste was, en eindelijk aan de schoonmaak beginnen die we in augustus al hadden moeten doen...