dinsdag 6 november 2018

Thuis in Eindhoven..en dat blijft voorlopig zo... 

Beetje heimwee, naar de Zweedse lucht en de rust.... een dagje op de autosnelweg weet je het wel weer.. 

Maar  het is ook weer heerlijk in de grote kamer te zitten, Nederlandse tv te zien... de bibliotheek en musea in de buurt, de geneugten van de grote stad. En al die mensen die we gemist hebben het laatste half half jaar. 

Gister om 10 uur vertrok de boot..we drinken ons wijntje en voor we onder de brug door zijn , zijn we weer in de hut, even erna liggen we op 1 oor.. een rustige reis.

Om 6 uur worden we gewekt..nee..we gaan niet ontbijten..een creackertje en wat fruit is een goed begin. Onder de douche en 7 uur zitten we in de auto. Half 8 rijden we de drukte in

Het is duidelijk..na 20 minuten  in de file hebben we er genoeg van...  uitgebreid koffie dus. 3 Kwartier laten we het verkeer door razen, dan storten we ons er toch maar in. Om 9 uur zijn we in Hamburg, de file neemt af... Om half 11 zitten we bij Ikea Bremen aan het ontbijt. We kunnen de drukte weer aan.. het went wel weer...


Na 2 uur weer een Ikea stop, in Hengelo lopen we weer een uurtje..het is 18 graden. Het wordt toch winter? 

En weer in de file..om half 6 zijn we weer bij de flat. Martin haalt zijn traditionele Chinese maaltijd, ik m'n kaasje , we pakken wat uit, melden ons  weer thuis. Morgen de rest. Nog een druk weekje en dan stappen we de regelmaat weer in.