donderdag 6 augustus 2015

Druk.. Met niks

We krijgen klachten.. Waar zijn jullie en wat doen jullie eigenlijk..
Nou gewoon..niks.. We zijn alsmaar in Björnbyn, doen boodschappen in Hagfors en rijden terug

Er is hier niet eens en stoplicht wat dan weer op rood, dan weer op groen springt. De grootste verandering is dat het weer vroeg donker is..en laat licht..  De zon gaat onder om even over half 10, en komt pas weer op om kwart voor 5. Rustige nachten dus.. Je hoeft er niet steeds uit voor een foto. 

Terwijl De ene dochter zich door een verhuizing heen worstelt, vieren wij alsmaar vakantie.. Mirjam,Koos,Selma en Nils zijn nog steeds hier, die vinden het na al die trekjaren  prima zo. Maar het einde is in zicht..De kleinkinderen zijn  druk..kano..avondspel organiseren voor de kinderen op de camping, , op het vlot naar zonsondergang kijken, groot kampvuur stoken, Selma helpt nog een enkele keer mee in de campingkeuken, mee met de elandentocht..de bevers zien ze zo wel zwemmen.. 
Moeder en dochter brengen vader en zoon zondag naar Oslo, die moeten maandag  werken( eerste vakantiebaantje van Nils, in een stomerij..lekker warm) de dames vertrekken maandag of dinsdag hier..
Nog wat afspraken elders. Samen met de caravan steken ze volgende week donderdag over. Dan beginnen hùn verplichtingen.  
Dus..druk..regelmatig mensen over de vloer. Dus geen stoplichten, wel de aan en uitknoppen van was-afwas-droog-koffiezet apparaat en waterkoker wisselen  regelmatig van stand. 


Soms wordt er hier gegeten, zeker als het eten er beter is als op de camping..pisa, pannenkoeken..in ruil neem ik stiekum een foto van Nils.. Die houdt er niet van.. pech....als vergoeding voor het eten..

 Dus..groeten uit Råda, van de hele familie.