zondag 28 juni 2015

Bezoek

Al voor we ons huisje hier in Värmland hadden kwamen we elkaar soms  in de vakantie tegen in Scandinavië... Aag met haar familie. Onze kinderen dachten wel dat we stiekum afgesproken hadden.zeker toen we allemaal zonder het van elkaar te weten de boot vanFrederikshamn naar Oslo hadden...
Maar sinds wij onze vaste plek hier hebben staat de reis van Aag vast.. Een paar dagen hier. Nooit weten we precies wanneer..kan ergens op weg naar het Noorden zijn of onderweg naar Eindhoven. Woensdag  hoorden we een fiets de veranda oprijden. Aag! Gezellig en vertrouwd. Ieder kan en mag zichzelf zijn. 
Samen bijkletsen, samen eten. Aag zorgt voor wat lekkers, aardbeien, Nederlandse crackertjes enzo . 
. Aag heeft weer een mooi plekje op de camping.Het weer knapt gelukkig ook op
En we hebben geluk.. Aag kan niet stil zitten.. Terwijl Martin klust knipt ze de heg.  Traditie bijna.. Het is zeker niet de eerste keer. Een ervaringsdeskundige! 
 .De bomen zijn wel erg hard gegroeid dit  jaar. . Er gaat  een heel stuk af. . En hebben we meer licht op de veranda voor.Volgend jaar weer! 

De avonden zijn deze tijd van het jaar erg mooi. De late avondzon  die de bomen aan de overkant van het meer in de gloed zet.. Elke minut weer anders. 
Laat in de avond stapt Aag weer op de fiets om op de camping haar bed in te kruipen.  Echt donker is het dan nog steeds niet
Maandag trekt ze verder, naar onbekende bestemmingen.. Waar ze uitkomt zullen we in haar blog volgen.