zaterdag 25 april 2015

Monaco gezien

Verrassing.. Vanmorgen stond ons verse stokbroodje tegen de rollator op ons te wachten. Service van de campingbaas.... Een vers broodje, en potje thee in de ochtend zon.. Op zulke momenten voel jè je toch helemaal volmaakt gelukkig..
Om kwart over 9 vertrekken we.. 
We rijden even verkeerd en komen in de vrijdagochtendspits in Nice uit. Dit overleven we glansrijk en we vinden de juiste weg weer terug. . 
Een half uurtje later drinken we onze koffie op een schitterend uitkijkpunt. Onder ons zien we de boot waar we 2 jaar geleden mee naar Corsica gingen. We zitten er een klein uurtje. 

Zo gaat de tijd wel hard..
In de bergen hangen wolken, dus blijven we aan de kust. En merken dat we boven Monaco door rijden... Ik wil er ín...niet in een jacht  of raceauto te kopen hoor..maar tja.. Gewoon het idee. 

Leuk idee.helemaal naar beneden om tussen de hoge flats en  dure winkels uit te komen. Geen parkeerplek om uit te stappen.. Voor je denkt dat je er weg wilt ben je er weer uit.gelukkig maar Voortaan zal ik m,n goede ideeën wel even overdenken. Maar..we zijn in Monaco geweest

Weer naar de kustweg. Langs schilderachtige plekjes. En natuurlijk maken we een ommetje naar Cape St. Martin..

De kustweg is druk.. Heel veel drukke dorpen en stadjes. Het verkeer krioelt om ons heen, mensen steken zomaar over en er wordt om ons heen druk getoeterd. Martin claxonneert vrolijk mee.  
Rond 4 uur vinden we een erg aardige camping.