vrijdag 10 april 2015

Familiebezoek?

De planning was zo goed.. Op de koffie in Middelburg, maar eerst een nachtje kamperen. Kijken of we alles hebben..wat er nog veranderd moet worden, wat er teveel in het campertje ligt. 
We boffen..het is stralend weer als we wegrijden. Naar de kust... Overal en nergens...o ja.. Brood vergeten..geen nood. In Zeerikzee kunnen we alles wat we nodig hebben kopen. 

 Jammer hier is het erg heiig aan zee. We rijden naar de Brouwersdam... En vinden tussen alle Duitsers een mooi plekje om te eten en koffie te drinken. Natuurlijk hebben de Campers bijna de hele eerste rij ingenomen.
Hadden we kunnen weten...maar wij hoeven niet persé aan het strand te staan. Dus ..
Om een uur of half 5 naar een camping..er zijn er genoeg.. We willen een plek waar we de watertank kunnen omspoelen..het campertje moet dinsdagmorgen wel klaar staan..

 We vinden een mooi plekje in Scharendijke , kunnen daar de watertank schoonmaken en nog wat meer klusjes ...
Al snel zitten we in het zonnetje aan de koffie en eten ons meegenomen prutje.Een zak verse groente en klaargemaakte rijst..heerlijk glaasje koele witte wijn..de koelkast doet het dus ook. In de avond hebben we het kacheltje nodig..doet het ook. De fles wijn komt leeg. Wel een nieuwe meenemen voor de eerste avond..
Ondertussen  belt de familie..gevallen, moeten naar de dokter, liever geen bezoek.. Vervelend, maar vooral voor hen. 
Een vrije dag dus.. Weg van de camping, koffie aan zee. Op de Neeltje Jans'. Mooi plekje en prachtig weer.. De duitsers zijn na hun paasvakantie op weg naar huis of slapen uit..we hebben de ruimte dus. 
We hebben nog brood, de accu is goed, we kunnen gewoon koffie zetten
   We rijden over Turnhout terug, doen boodschappen bij de Carrefour, tanken nog even voordelig, 
en zijn half 4 thuis. Morgen nog bezoek, in het weekend kinderen gedag zeggen, maandag poetsen, dinsdag op pad.